Osman Gazi Anadolu Lisesi

WEB https://kadirliogal.meb.k12.tr
Adres : BAĞ MAH. COŞKUNLAR CAD. OSMAN GAZI ANADOLU LISESI BLOK NO: 51B KADİRLİ / OSMANİYE
VİZYON : Temel Düşüncemiz uyarınca, kişiliklerin geliştirilmesini en önemli adım olarak gören Kurumumuz, iki büyük kültürün yüzyılı aşan ortak deneyimlerini çağdaş verilerle birleştiren atılımcı çalışmaları ilke edinmiştir. Biz, ancak böyle bir anlayışın kendisiyle ve çevresiyle barışık, yapıcı, olaylara olumlu yaklaşan, uygun kararlar alan, aydın, üretken, sorumluluk sahibi insanlar yaratacağını bilmekteyiz.
MİSYON : Öğrencilerimizin kendilerini ve sahip oldukları özgün ve yapıcı-yaratıcı güçleri tanımalarını sağlamak ; bu özelliklerini geliştiren, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmak ve onları en iyi şekilde üniversiteye hazırlamaktır.
BAŞARILAR : * 2013 yılı İstanbul Dudullu Organize Sanayi Atatürk ve Sanayi konulu yarışmada kompozisyon dalında birincilik * 2013 yılı Kadirli geneli Voleybol turnuvası Birincilik

Öğretim Şekli :Tek Öğretim
Saatler : Başlama : 08:10 - 15:15
Yabancı Dil : İngilizce,Almanca,Fransızca
Isınma : Kalorifer (fuel-oil)
Servis :
Ulaşım : Kadirlinin Çamlık Tepesinde bulunan okulumuza yürüyerek,şahsi araçla yada Şehir içi taşımacılıkla rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kadirli Merkezde bulunan okulumuz Kadirli Kaymakamlığına yaklaşık 1km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuz Erasmus + kapsamında halihazırda 6 adet yurt dışı projesi yürütmektedir.